Artiflex: De perfecte werkplek voor ambitieuze professionals!

Bij Artiflex draait het om werk dat écht bij je past. Niet alleen voor onze kandidaten, maar ook voor alle medewerkers binnen onze organisatie. In dit blog lees je waarom wij de perfecte werkplek zijn voor ambitieuze professionals (of natuurlijk voor enthousiaste nieuwkomers in het vak die aan het begin van hun carrière staan!).

Werk dat écht bij je past

Op al onze Artiflex kantoren werken ontzettend leuke en gezellige collega’s: consultants, recruiters, accountmanagers, backoffice specialisten, online marketeers, growth hackers, marketing specialisten, copywriters en business developers. Iedereen met zijn eigen talenten en kwaliteiten.

Ben je analytisch? Creatief? Word je blij van sales? Of is juist het administratieve dat je aanspreekt? Bij Artiflex hebben we werk dat écht bij je past. We vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Een leuk leven gaat hand in hand met leuk werk! Want, werk + plezier = werkplezier!

Doorgroeimogelijkheden

Bij Artiflex krijg je de ruimte om professioneel te groeien binnen je functie of juist daarbuiten. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Waar liggen jouw ambities? We gaan er graag in gesprek over jouw persoonlijke ontwikkeling!

Onze collega Tara: Van junior recruiter tot copywriter

Ook copywriter Tara heeft zichzelf ontwikkeld binnen Artiflex. Tara: ‘Ik ben begonnen als junior recruiter op regiokantoor Achterhoek. Al snel ontdekte ik dat ik het schrijven van vacatures het leukste onderdeel vond van mijn werk. We maakten de keuze dat ik mij hier volledig op ging focussen. Samen met Artiflex heb ik de afdeling copywriting opgezet. Inmiddels heb ik al meerdere copywriters ingewerkt en schrijven we niet alleen vacatures voor álle Artiflex kantoren, maar creëren we ook succesverhalen van kandidaten en houden we ons bezig met alle content van Artiflex. Ook kreeg ik de kans om een cursus basis copywriting te volgen om mijzelf ook op theoretisch vlak verder te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit wat de toekomst nog meer in petto heeft!’

Ook werken bij Artiflex?

Ben jij enthousiast geworden om te werken bij Artiflex? Bekijk dan eens onze interne vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@artiflex.com en we kijken samen naar de mogelijkheden.

JOUW OPEN
SOLLICITATIE

Toon je rebelse kant! Heb je het gevoel dat je binnen onze organisatie past? Doe dan een open sollicitatie, stel jezelf voor en gooi je originaliteit op tafel. Daar houden wij wel van!
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.