Onboarding bij Artiflex

Een goede onboarding is het halve werk! Bij Artiflex werken we jou uitgebreid in, zodat je jouw nieuwe baan, de arbeidsmarkt, onze klanten en ons CRM-systeem Tigris goed leert kennen. Zo zit jij snel op je plek!

Welkomstverrassing

Bij Artiflex begint onboarding al voor de eerste werkdag. Je ontvangt een leuke welkomstverrassing met een QR-code. Via deze QR kom je terecht op onze onboardingspagina waar je de planning voor trainingen, kennisdocumenten en ons personeelshandboek kan inzien. Zo weet je waar je aan toe bent, al vóór jouw kickstart bij Artiflex.

De cultuur van Artiflex

Naast het leren kennen van jouw werkzaamheden, is het ook belangrijk om de cultuur van onze organisatie te leren kennen. Zo maak je kennis met onze bedrijfscultuur tijdens de presentatie ‘Het verhaal van Artiflex’. Maar er is natuurlijk geen betere manier om het bedrijf en jouw nieuwe collega’s te leren kennen dan tijdens een borrel of personeelsfeestje. ;)

De onboarding van Esther

Esther, werkzaam bij Artiflex Achterhoek, vertelt over haar onboarding: ‘Vanaf dag 1 voelde ik mij erg welkom. Dat heb ik nog niet eerder zo snel ervaren. Wat ik ook fijn vond, was dat het duidelijk was wat we wekelijks gingen doen. Ik heb van alles geleerd, maar vooral hoe Artiflex te werk gaat.’

‘Wat de onboarding bij Artiflex uniek maakt, is dat je trainingen hebt met collega’s van andere vestigingen van Artiflex. Zo leerde ik niet alleen mijn collega’s van de Achterhoek kennen, maar ook van de andere kantoren. Dat is heel leuk. Ook kom je er zo snel achter of Artiflex bij je past. Én de welkomstverrassing - ik zal nog niet verklappen wat deze is - is natuurlijk ook erg leuk en uniek.’

Blijf jezelf ontwikkelen bij Artiflex

Onboarding stopt niet na de inwerkperiode. Bij Artiflex vinden we het belangrijk dat we aandacht blijven besteden aan jouw ontwikkeling. Zo krijg je de mogelijkheid om trainingen via GoodHabitz te volgen. Deze trainingen zijn speciaal op jou afgestemd - lees er meer over in dit blog ‘Ontwikkel jezelf bij Artiflex met GoodHabitz!

Jouw toekomst bij Artiflex

Ook biedt Artiflex jou de mogelijkheden om professioneel te groeien, binnen of buiten jouw functie. Waar ligt jouw ambitie? Misschien wil je wel doorgroeien binnen jouw vestiging, richting het servicekantoor of schuilt er een ondernemer in jou - dit is allemaal mogelijk bij Artiflex! 

Zien we jou bij onze volgende borrel of personeelsfeest? Wij kijken ernaar uit, we ontvangen je met open armen!

JOUW OPEN
SOLLICITATIE

Toon je rebelse kant! Heb je het gevoel dat je binnen onze organisatie past? Doe dan een open sollicitatie, stel jezelf voor en gooi je originaliteit op tafel. Daar houden wij wel van!
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.