Ontwikkel jezelf bij Artiflex met GoodHabitz!

Bij Artiflex vinden we de persoonlijke groei van onze Artiflexers erg belangrijk. Op verschillende manieren zijn we bezig met hun ontwikkeling en GoodHabitz is daar één van. In dit blog leggen we uit waarom wij voor dit platform gekozen hebben.

Wat is GoodHabitz eigenlijk? 

GoodHabitz is een online platform boordevol assessments, masterclasses en trainingen om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Het diverse aanbod aan trainingen helpt je je soft skills te ontwikkelen en te verbeteren. Met eenvoudige zelftesten ontdek je je sterke punten en valkuilen.

Voor welke soort trainingen kiezen wij?

GoodHabitz biedt voor iedere collega een eigen leerpad. Bij Artiflex richten we ons voornamelijk op commerciële vaardigheden en leiderschap. Denk aan trainingen zoals:

  • Commercieel gebied: 'messcherp onderhandelen', 'beïnvloeden' en 'netwerken'
  • Leiderschap: 'het beoordelingsgesprek', 'gesprekstechnieken' en 'welk type leider ben jij?'

Work-out ‘teamrollen’ door onze backoffice 

Bij Artiflex vinden we het belangrijk dat ieder teamlid zijn of haar unieke rol ontdekt en versterkt. Onze backoffice heeft bijvoorbeeld de work-out 'Teamrollen - hoe versterk jij het team?' gedaan. De uitslagen hielden ze eerst geheim, waarna ze inschatten welke rol iedereen heeft en controleerden of dit klopte. Het doel was om elkaars krachten en valkuilen te ontdekken en nog beter op elkaar ingespeeld te raken. Natuurlijk sloten ze af met een gezellig etentje!

JOUW OPEN
SOLLICITATIE

Toon je rebelse kant! Heb je het gevoel dat je binnen onze organisatie past? Doe dan een open sollicitatie, stel jezelf voor en gooi je originaliteit op tafel. Daar houden wij wel van!
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.