Scherpe bochten, slappe lach, Sushi en sips: een teamuitje met pit!

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een teamuitje bij vestiging Achterhoek. De vrijdag is eigenlijk iedere week al gezellig met de vrijmibo en lunch, maar deze week was ie extra leuk!

Ondanks de dinnerplans voor die avond, kon de befaamde vrijdagmiddaglunch niet achterblijven. Natuurlijk werden er weer broodjes besteld bij dé broodjeszaak in Doetinchem. Ook de nieuwste collega is inmiddels overtuigd: hier worden de beste broodjes gemaakt. 

 

Na een korte uitleg was het tijd om in de racestoelen te klimmen. Met foodbaby’s (en in één geval zelfs een echte baby) was dat nog best een uitdaging! Ready, set, GO! Net zoals in een echte race, werd er begonnen met een kwalificatieronde. Wie er eerste werd (van boven én van onderen) was eigenlijk geen verrassing. Numero 10 was in ieder geval vastbesloten om niet als laatste te eindigen in de echte race! Gelukkig kwamen daar drie collega’s to the rescue die besloten de nieuwe top 3 van onderen te vormen. Former nummertje 10 haalde nu zelfs de snelste rondetijd (met wat tactische shortcuts, dat dan weer wel. Maar hey, wie niet snel is, moet slim zijn right?).

JOUW OPEN
SOLLICITATIE

Toon je rebelse kant! Heb je het gevoel dat je binnen onze organisatie past? Doe dan een open sollicitatie, stel jezelf voor en gooi je originaliteit op tafel. Daar houden wij wel van!
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.