Artiflex in de sneeuw: 6 collega’s vertellen over hun Artiflex skireis!

Skiën, snowboarden, sneeuw, gezelligheid, schnapss, lachen, après-skiën, avontuur, ongein en elkaar leren kennen: dat is in één zin wat de Artiflex skireis samenvat! In dit blog lees je hoe Wout, Nathalie, Rob, Koen, Koen en Charlotte hun wintersport-reis met Artiflex hebben ervaren.

Wout Fryling 

Wout begint vol enthousiasme te vertellen over zijn ervaring: ‘De skireis is eigenlijk niet in één zin te omschrijven, maar als het dan toch moet: gewoon een super gezellige reis. Ondanks dat ik nog maar een paar maanden bij Artiflex werk, heb ik bijna iedereen gesproken. Ik voelde me heel welkom. Ik maak makkelijk een praatje, maar het komt van twee kanten. Iedereen was ontvankelijk en open naar elkaar en betrok elkaar erbij. Dat is heel chill. Ik heb me trouwens niet gewaagd aan het skiën. Gelukkig hoef je ook niet te skiën om een leuk weekend te hebben. Dikke après-ski, dansen op tafels, mijn stem hees zingen, een goede wandeling om het meer, schnitzel eten, een middagje in de spa en als hoogtepunt een heel halfuurtje slaap!’

Charlotte van Orsouw

‘Als onervaren skiër stond ik bovenaan de piste, en toen dacht ik wel even ‘oei, waar ben ik aan begonnen?’. Heel wijs heb ik toen met 5 collega’s besloten om skiles te nemen. Superleuk én gezellig natuurlijk! Het was trouwens ook heel leuk om te zien dat iedereen zijn eigen draai vond in zo’n grote groep. Er was echt ruimte om te doen wat je leuk vond. Zo ben ik met een aantal meiden gaan lunchen in Zell am See en hebben we een kroegentocht gedaan. Naast dat ik veel met de mensen ben opgetrokken die ik al kende, heb ik ook weer veel nieuwe collega’s gesproken en mogen leren kennen. Ik denk ook dat dit het werk straks alleen maar ten goede komt en dat je nog beter kunt samenwerken.’ sluit Charlotte af.

Koen de Meij

Koen denkt ook lachend terug aan de reis. ‘Lekker in het zonnetje, biertje erbij, mooi uitzicht. De hele groep samen. Dat is genieten. Net als Nathalie heb ik de piste onderschat. Maar we hebben zo hard gelachen. Al was ik wel beter in op het terras zitten! De beste remedie na het ski-fiasco en een aantal biertjes, bleek een ochtendduik in het meer. Ik overweeg zelfs om een ijsbad in mijn tuin te zetten. Even kopje onder en ik voelde me weer fris en fruitig. Ik ben maar niet meer op de latten gaan staan, maar kon wel weer een dag tegen de après-ski aan!’

Koen Volkerink

‘Ik heb het gevoel dat ik een hele week ben weggeweest! Ik heb zoveel gedaan, zoveel collega’s gesproken en zoveel nieuwe herinneringen opgebouwd. En dat allemaal in zo’n 2 dagen gepropt. Ik spreek in mijn functie binnen Artiflex lang niet alle collega’s meer. Dus dat je dan in zo’n weekend eens langer met elkaar babbelt dan enkel die oppervlakkige ‘hoe is het?’ vraag aan de telefoon, is heel erg waardevol. Los van het snowboarden en de gezelligheid in de après-ski, was het op een andere manier leren kennen van collega’s stiekem wel het leukste van de Artiflex wintersport!’ vat Koen zijn skireis samen.

JOUW OPEN
SOLLICITATIE

Toon je rebelse kant! Heb je het gevoel dat je binnen onze organisatie past? Doe dan een open sollicitatie, stel jezelf voor en gooi je originaliteit op tafel. Daar houden wij wel van!
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.